SISTEMI GREJANJA I HLAĐENJA NAJVIŠEG KVALITETA
Kontaktirajte nas na 011/2638-915, 2-1818-90 ili na office@sm-inzenjering.rs

Geotermalna toplotna pumpa ZEMLJA/VODA


Heliotherm_hpGeotermalna toplotna pumpa ZEMLJA/VODA

 

Postoji mnogo načina da se dođete do besplatne solarne energije akomulirane u zemljištu ispod i oko vaše kuće. Sve što Vam je potrebno je malo dvorište ili tlo ispod kuće i Heliotherm toplotna pumpa sa geotermalnim sondama. Tada sunce postaje je ekološki i visoko isplativ stalni izvor energije koji čini vaš objekat jedinstvenim tokom cele godine.

 

Fleksibilni za sve zahteve

 

Tajna toplotne pumpe sa geotermalnim sondama je u radnom fluidu. Antifriz se šalje u zemlju pri veoma niskim temperaturama i tako crpi uskladištenu solarnu energiju u površinskim delovima zemljine kore. Uživajte u toplom prostoru u zimskim danima i svežem vazduhu tokom letnjih vrućina (hlađenje je opciono). Bilo da imate verikalne sonde koje štede prostor ili površinske kolektore, bićete zadovoljni vlasnik Heliotherm toplotne pumpe!

 

Naša geotermalna toplotna pumpa i vaše prednosti

 

Heliotherm je lider u tehnologiji toplotnih pumpi koji postiže visoke rezultati u fleksibilnosti i visokoj efikasnosti, kao proizvođač toplotnih pumpi koje rade uz korišćenje geotermalnih sondi. Pomislite samo na naše patentirane tehnologije daljinskog održavanja, ili tehnologije daljinskog upravljanja koja vam omogućava da upravljate toplotnom pumpom iz bilo kog dela sveta.